Приятелката, нестандартно

Величка Николова -Литатру 1
ПРИЯТЕЛКАТА
(нестандартно)
Автор – Величка Николова – Литатру1


Аз в стиховете си не те затворих,
защото знам, че си волнолюбив.

Аз вятърът дори не заговорих,
защото може би е завистлив.

Пред месеца и думичка не казах
за теб, любими мой, дошъл в деня,

а на приятелка за теб разказах
тя подло те отвлече в мараня.


„Добри са хората, добри са.”


2018
Литатру1


*