Гатанка за над 18

Величка Николова -Литатру 1
ГАТАНКА ЗА 18+
Автор – Величка Николова – Литатру1


Прилича ми на сън със тръпки страстни
от мъжки ласки – нежни, но и властни,

на ритъм древен между мъж  с жената,
греховно сладък и пламтящ в сърцата.

Той повик е  - да се множат децата.

Що е то!
;)


Литатру
България, София
2018