Панелен блок

Величка Николова -Литатру 1
ПАНЕЛЕН  БЛОК
Автор – Величка Николова – Литатру1


Тук беше бащината къща –
живяхме, смяхме се, растяхме...

След време в блок ни настаниха
и радостта ни нейде скриха.

Сега се реем из чужбина.
Апартаментът в рани зина,
а майка ни – от скръб се срина!


Литатру1
България, София
12. 11. 2018
15 : 40