Литатру и мъдрата любов, катрен

Величка Николова -Литатру 1
ЛИТАТРУ и МЪДРАТА ЛЮБОВ
(катрен)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Зима е. Преде коминът.
Обгради ни стъклен скреж,
внесе мъка сред мнозина,
Обичта му викна: - Беж!


Литатру
България, София
29. 05. 2020


(Благодаря на Google за изображението)