Литатру и вечната любов, катрен

Величка Николова -Литатру 1
ЛИТАТРУ и ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
(катрен)
Величка Николова – Литатру1

Есен е. Листата вехнат.
Тичат щъркели на юг.
Ала любовта ни – вечна –
ни държи един до друг.

Литатру1
България, София
29. 05. 2020


* Фото - "Цветята на вечната любов" - художник - Литатру1 (масло, платно, шпакла)