Литатру и първата любов, катрен

Величка Николова -Литатру 1
ЛИТАТРУ и ПЪРВАТА ЛЮБОВ
(катрен)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Пролет е. Цъфти небето.
Аз и ти сме в младостта.
На тревата сред полето
нас ни грабна любовта.

Литатру1
България, София
29. 05. 2020