Цiлим свiтом!

Виктория Гребенюк Роженкова
Тобі я дякую за все,
Чого гріха таїти,
Ти став для мене,цілим світом!
Твоя любов в мені росте...

Тобі я дякую за все,
За ніжність всіх побачень.
Знов дощ іде...та я не плачу,
Вологе за вікном шосе...

Тобі я дякую за все,
І навіть за образи...
Тебе не зрадила ні разу...
Бо там де я,твоє лице...

Тобі я дякую за все,
Шепочу ніжно й тихо...
Хай оминає тебе лихо...
Нехай завжди тобі везе.
28 05 2020 р
Вікторія Г(Р)