Миньорът

Величка Николова -Литатру 1
МИНЬОРЪТ
Автор – Величка Николова – Литатру1


Днес миньорът, ах, миньорът
стана моята изгора.
Той е с рани по ръцете,
но е с огън във сърцето!

А когато ме прегърна –
всичко в мен се преобърна.

Раните с мехлем  намазах.
Любовта си му показах...

                Ах!  ;)


(На Тру - моят съпруг, който
е бил  авиомеханик
и няколко години -  миньор.)
 
Литатру1
24.11.18
България
София