Спалах

Корнейчук Пётр Ефимович
*  *  *
Падінням вересневої зорі
Здійсниться найяскравіше бажання:
Розчинить осінь золото воріт
Для щирого натхненного кохання.

На теренах омріяних шляхів
Зігріла кроки сонна насолода
Палаючих багряністю лісів,
І небо синє, сховане у водах.

Побачення продовжити спішу
З чарівною осінньою красою.
Лоскоче душу вітру ніжний шум,
Бентежить серце мирним непокоєм.

14.08.2008р