Карантинное... Чаклунка

Кариатиды Сны
Чаклунка
Карантинне
http://stihi.ru/2020/03/24/4288

-----------------------------

Є я
і ти
і пес як в Понтія Пілата.
Погодься, нам потрібно небагато:
просторе небо, вдих на повні груди
і секс усюди.

Це тільки сон - була чиясь підказка.
В реальності - знайти б в аптеці маску
і антисептик. Є вже антисептик?
- ...

Є я
є ти
є лавочка в сюжетах:
- Усі тварини рівні, але деякі тварини рівніші за інших.*
- Мета тортур — тортури. Мета влади — влада.**
- Здоровий глузд непідвладний статистиці.***
- Вова додати Лєна.
Є прірва ще. Глибока. І зелена.



* Колгосп тварин (Сельские животные?)
** 1984
*** 1984
****************************


Есть я
и ты
пес как у Понтия Пилата.
Немного нужно нам(гляди!), богатым -
просторным небом , вдохом полной грудью
и сексом, что повсюду.

Всё только сон -  то чья была подсказка?
В реальности  ж - найти б в аптеке маску
и антисептик.
Есть уж антисептик?
- ...


Есть я
есть ты
есть лавочка в сюжетах:
- "Все животные равны, но некоторые животные равнее других."
- "Цель пытки - пытка. Цель власти - власть."
- "Ересь из ересей - здравый смысл."
- "Вова плюс Лена"
И пропасть есть. Глубокая. Зелёная.