Майчице - 16. 05. 2020

Евгени Алексиев
Майчице
Евгени Георгиев Алексиев



Майчице


Моя майчице добричка,
мила майчина душичке,
хубавата ми главичка,

майчино добричко сърчице,

благородна силна светла чиста
скромна вярна и добра душичка,

Там където си сега,
там в света Отвъд ме чуй –
чуй ме, виж ме, чуй ме, чуй ме!

Безкрайно, майчице –
Безкрайно – от Земята до Небето!

Пристигам, майчице,
Пристигам – скоро.


***


Честит рожден ден, татко,
Честит рожден ден, майко, майчице! - 16-17 май 2020 г.



16.05.2020 г. 24:00 - 17.05.2020 г. 00:00