Атоксiл i принцеси

Марат Школьник
Ще про рекламу і культуру,
Та різні витівки гламуру.
Сніданок мій – вівсянка зранку,
В цей час обрав хтось забаганку:

Якісь з’являються принцеси,
Вгамовують швидкі процеси,
Під музику танцюють, грюкають,
А потім кажуть, що не пукають…

Повторюють це слово в слово,
Щось додавати помилково.
Всім посилають інформацію,
Чи мають ці принцеси рацію?

Якщо ви навіть і принцеси,
Швидше швидких у вас процеси,
Для боротьби нема вже сил, -
Вас порятує «Атоксил».

Завжди питають атоксили:
Чи ви, шановні, руки мили?
Є різних вірусів багато,
Всім гігієна - рідна мати!

Час нелегкий… доїв вівсянку,
Саме вівсянку, а не манку.
Бува дорослі наче діти,
Нумо життю, життю радіти!