Все буде добре..

Алла Заночкина 7
Все буде добре, милі люди!
Навколо нас все ладно буде..
Добробут, єдність та Любов
Наповнять наше місто знов!

Все буде добре, не журіться..
А кращє разом помолиться
За щастя в місті і натхнення..
Та від Небес благословення!

Не вішай носа, Первомайський!
Все буде добре! Знову райським
Квітучим садом зацвітеш..
Всім людям радощів знайдеш..

Жени з думок усі невдачі..
Все буде добре! Ось побачиш!
Ты збережи в душі тепло,
В думках надію та добро..

Святі, поети, та артисти
Благословляють наше місто!
Шукайте користь від вимог..
Все буде добре! З нами Бог!

29.04.2020