Вдячна, що ти е!

Виктория Гребенюк Роженкова
Вдячна,що ти є!

Несамовито дощ періщить,
Мій сум нещадно мене їсть...
Ти робиш боляче...Навіщо?..
За що на мене така злість?..

Ти навіть слів мені жалкуєш,
Натомість я тобі вірші...
І так,як я - ти не сумуєш,
Бо я тобі не до душі...

Хай дощ нещадно досі ллє,
І хай тобі вже надоїла...
Тобі я вдячна,що ти є!
І не жалкую,що зустріла.
14 05 2020 р
Вікторія Г (Р)