***

Наталия Ломейко-Громовая
Вітрів бузкова заметіль
На дощовій палітрі, в травні.
Щемлячий невимовний біль
Журба начаклувала вправно.

Спливає час, а на кущах
Духм'яна сивина розквітла.
Ласкаво ніжністю в очах
Виблискує в проміннях світла.

Сльозою скотиться роса,
А в ній веселка відіб'ється.
Цар Соломон колись сказав:
"Минеться все...І це минеться..."