Якби я був...

Людмила Лашкул 2
Був би я чарівником - от було б чудово!
Я би снів начарував різнокольорових...

Я забрав би друзів всіх, маму і сестричок
і повів би у кіно, накупив би стрічок...

Мамі б портмоне таке винайшов чарівне,
щоб вона завжди мала євро й гривні..

Я би татові купив лімузин великий,
літака ще й корабель для його утіхи.

Землю всю я облетів, та й іще, та й знову.
В синій океан пірнать - відчуття чудове!

Зовсім  би тоді не спав і начхав на справи.
Я б слоном індійськім став - ласував  банани!

Був би я чарівником - не ходив б до школи.
Я б ніколи не болів - нащо ті уколи...

Мамі  винайшов би я кухонну машину,
щоб варила  їсти нам смачно й безупинно...

Щоби посуд сам собою мився і складався.
Ой, щось я напевно тут перечарувася...