Колискова для внучечки

Людмила Лашкул 2
Світить місяць у вікно.
Сипле, пада з вишень цвіт.
Зіроньки, як те зерно,
сяють з краю у зеніт...

     П Р И С П І В :

    Хай злетить у небосхил
    свіжий подих вітерця...
    Музика летить без крил
    до твоїх дверцят...

Тихо, тихо за вікном...
Хмарки бачуть третій сон...
Киця та веселий гном
сплять обнявшися давно...

     П Р И С П І В :

І малесенькіх звірят
мами люблять колихать.
І маленьких пташенят
мами люблять цілувать.

     П Р И С П І В :

    Нічка пісню нову нам співа...
    Нічка в казку двері відкрива,
    на сопілці виграва...
    А-а, а-а, а-а-а...