Может...

Людмила Прилуцкая
Може я хмаринкою легкою
До твого віконця полечу,
Буду плакати дощем з тобою..
Я собі ніколи не прощу.....

Може я,як місяць,сумовито
Заглядати буду у вікно,
Буду я вночі тобі світити...
Я піти не зможу всеодно..

Може я літатиму,як вітер,
Остужу я твій пекучий біль,
Буду за вікном хитати віти,
Я не знаю,що робить мені...

Може ти відкриєш знов віконце
Вирвусь з суму,з болю пустоти
Я не зможу бути твоїм сонцем
Бо одне лиш сонечко, це ти...