Ласунка

Марат Школьник
Дивись телерекламу вибірково,
Не вимикай де Оля Полякова!
Вона така, як бджілка-трудівниця,
Найкраща в світі щастя виробниця.

Ота її, ти знаєш сам, «Ласунка»
Підніме настрій і людські стосунки.
Це саме те, що ти шукав.
Хто насолоду більш за неї дав?

Біжи морозиво купити,
Щоб неповторне повторити.
Лизнув, вкусив і зрозумів…
Вже далі не потрібно слів.