Бажання

Екатерина Степанова 7
          
Зомліла у танці студеної ночі
В обіймах міцних при зорі,
І подихом палким вкривав мої очі
При світлі нічних ліхтарів.

А погляд жаданий, мов перли блискучі,
Мов промені сонця вгорі.
Тонули в бажанні вуглини пекучі,
Молитви в моїм псалтирі.