Василина Иванина. Послегрозовое

Кариатиды Сны
Василина Иванина
пiслягрозове
http://stihi.ru/2020/05/07/9669

----------------------------------------

гримкоче пересерджений громисько
лінивим блискавицям навздогін...
Смеркає, серденько. Вже й старість близько...
...Сад струшує краплини пелюстин

*****************************************

грохочет  гром рассерженно-устало -
ему зарниц ленивых не догнать...
Смеркает,  серденько.  Уж близко старость...
... дождь лепестков...
                тихонько...
                сыплет...
                Сад...