Хто що вибрав

Галина Майорова Оленич
Я вчилась з казахами, з німцями,
з циганами і українцями,
з «бандерами» і «москалями»…
І можу сказати вам прямо –
людей поділяють не нація,
не мова, не цивілізація…
Є скрізь і жорстокі, й привітні:
хтось вибрав пітьму, а хтось – СВІТЛО.
І все…