Основата на живота

Величка Николова -Литатру 1
Основата на живота
Автор: Величка Николова - Литатру1



Основата на живота на човечеството
           не са алчността и подлостта,
                а любовта.

          Алчността и подлостта убиват,
                а любовта възражда.

                Литатру1