Квiти

Дженн Ливингстон
Теплі хмари, холодна земля,
і на згадку
Залишити у книзі назбирані квіти.
Кольорове й сухе різнотрав'я, супроти порядку,
Вмить розбіглось поміж сторінок, наче діти.

І невміло ховається у передмові, епіграфах, главах
І все хоче пограти у гру, невідому раніше.
І навіщось постійно змінює правила,
Не чекаючи, поки ти зрозумієш

Хмари теплі, холодна земля
Між рядків, наче лист у майбутнє
Залишилися різнотрав'я поля
І одне давнє літо, таке незабутнє

4 мая,
' 20