Whole lotta love - Вагонетка любви

Евгений Ратков
ВАГОНЕТКА ЛЮБВИ

Интерпретация основной части
песни  "WHOLE LOTTA LOVE»
группы Led Zeppelin

https://www.youtube.com/watch?v=HQmmM_qwG4k


Остынь, так надо,
Моя отрада,
Я твой учитель-
Воспламенитель.
В пещере темной
Взорву я домну:
Огнедышащий кокс
Закидаю с колёс, с колёс
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви.


Я стыкуюсь,
Я практикуюсь,
Со школы чистый год уже
Тобой любуюсь.
Пещера манит:
- Давай на дно,– говорит,-
Огнедышащий кокс
Закидай мне с колёс!
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви.
.......................

…Куда хотела, не долетела,
Подбавим темпа, чтобы снова 
Райской птицей запела.
Огнедышащий кокс
Я кидаю с колёс
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви,
Из вагонетки любви.
..................


==========================

WHOLE LOTTA LOVE
Led Zeppelin


You need cooling,
Baby I'm not fooling.
I'm gonna send you,
Back to schooling.
way down inside,
honey you need it.
I'm gonna give you my love,
I'm gonna give you my love, Oh.

Wanna whole lotta love. (4x)

You've been learning,
Um baby I been learning.
All them good times baby, baby
I've been year-yearning-ah.
Way, way down inside.
Honey you need-it ah.
I'm gonna give you my love ah,
I'm gonna give you my love ah oh!

Whole lotta love.
Wanna whole lotta love. (3x)

I don't want-ah.

( ? )

Ah, ah.
Ah, ah, ah.
Ah-ah, ah, ah, ah, ah, ah,
ah, ah, ah, ah, ah,
ah, ah, ah, ah, ah,
ah, ah, ah, ah,
ah, ah, ah! No, no, no, no.
Ah.

Lord!!!
Lo-ooh~whoah~ooh-whoah ~
ooh-whoah~ooh-whoah!

You've been cooling,
An' baby I've been drooling.
All the good times, baby I've been misusing.
Way, way down inside,
I'm gonna give you my love,
I'm gonna give you every inch of my love,
I'm gonna give you my love.

Hey!
Alright! Let's go!

Wanna whole lotta love. (4x)

Way down
Way down inside,
own inside,
Woman
Woman you
you need it.
need.

Lord!!!
My, my, my, my.
My, my, my, my. Whoa!
Shake for me girl.
I wanna be your backdoor man.
Hey, oh. (3x)
Oooh~ahh oh, oh, oh, oh.
Ooh my, my babe.

Keep it cooling baby.
keep it cooling baby. baby.
keep it cooling baby. babe.
Ah-keep it cooling baby.
Ah, ahhh-hahhh~oh~ooh~whoah.