Мiй весняний Плач

Нина Луценко
О.Боги, дайте сил Любити людей,яких
Як стадо овець мовчазних і трусливих,
Як рабів, яким закрили рота, щоб і казати шось не сміли,
Людей,які у пекло самі йдуть, бо ще не знають,
Що рабів до Раю не пускають,
Людей, яких господні слуги у пекло тягнуть,
А вони і слухають брехню, і вірять їм.
О, дайте,Боги мені сил Любити і приймати
Те, що я навколо бачу.Тяжко й сумно.

О, Боги, дайте Віри й сил,
Тим, що нащадками Слов`ян свободних
Себе вважають, Божьїм дітям, дайте Віри й Сил
Нести Світ в темряву зневіри і зневаги
До себе, до людей, до Роду, до Творця.

О.Дайте, Боги, сил любити і приймати все.
Дякую.


18-19. 04. 2020 (7528)