Колишнiй

Виктория Гребенюк Роженкова
Все мине на приреченій ноті,
Місяці і недоспані тижні...
Не згадаю тебе і на дотик,
Ти не мій, і уже колишній...

Я порину тепер у роботу,
І думки будуть зайві та лишні...
Я забуду ким був,навіть хто ти...
Ти чужий і уже колишній...

Я забуду усе,бо так мушу...
Лише спомин буде у віршах...
Не вертайся мені у душу,
Я не хочу кохати більше...
3 05 2020 р
Вікторія Г(Р)