Воно як то так

Екатерина Синесгерева
Чого, хлопче, зажурився,
А чи рано оженився?
Скільки квітне дівчат інших,
Ти тепер меж ними лишній.

Вода тече каламутна...
І твоя матуся смутна,
Бо не та прийшла невістка,
А матуся тепер лишня.

Начебто трава шовкова,
В хаті начебто "обнова"...
Господиня тепер друга,
Все не так ореця плугом...

Хлопцю як двум угодити?
Так і так він буде " битий"...
Що робити - скажіть люди!
... Видно вже, що третя буде...

Співать як "Тече вода каламутна"