Травень-2020

Дмитрий Погребняк 555
Травень ти мабуть не маєш уявлень
що ми з надією тебе весь рік ждали
коли свій костюм із квітів одягнеш
і щоб вже нарешті конвалії розцвіли...
Травень ти насолодою і ніжністю пахнеш
і чується в запаху надприродний парфум
завоювати серця людськи скоріш прагнеш
щоб всі стали добріше такий у тебе задум...
Травень ти навіть думки наши читаєш
коли на небі з хмар сонечко виходить
і з відчуттями на душі ти в себе закохаєш
а дощік теплий...ніколи не зашкодить...