Доброта-2020

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Доброта надає людини сили
якщо йому важко живеться
головне щоб ми надію не залишили
адже доля нам тоді посміхнеться...
Доброта надає людини стимул
якщо йому важко живеться
головне кріпко зуби стиснув
адже переможцю мрія достається...
Доброта надає людини бажання
якщо йому важко живеться
головне що вона знайде кохання
адже щастя за нею женеться...