Toata suflarea sa laude pe Domnul

Галина Чиореску
Pamintul este blestemat
Din vina marelui pacat,
Dar te rugam acuma, Tata,
De noi indura-Te, ne iarta.

Venim smeriti in fata Ta
Si te rugam - nu ne lasa!
Prezenta Ta fa s-o simtim
S-ajuta-ne sa ne smerim.

Esti drept in toate si esti sfint
Si tot ce faci pe-acest pamint
E doar spre Slava Ta, Stapine,
Si asta o cunoastem bine.

Noi numai cerem indurare
Si nu ne pedepsi prea tare,
Te rog ca Tu sa ne-ntaresti,
Caci mare si puternic esti!

Si te mai rog, Taticul meu,
Sa ne pazesti de-acela rau,
Ca orice nu s-ar intimpla
Sa alergam la mila Ta!


S-acum iti multumim de toate,
De apa, aier, sanatate,
De cer senin si pace-n tara
Si de aceasta primavara.

In veci de veci fii Tu slavit
Si laudat, si preamarit,
Esti minunat, esti Domnul meu,
Te laud cit voi fi mereu !!!!