Пiсля пожару у школi...

Филипп Диброва
"Лабораторна робота
з хiмii.Вчитель
запитуе учнiв:
-"Марiйка,якого
кольору у тебе
вийшов розин?"
-"Червоного,Марiя
Iванiвна!"
-"Молодець,пять!
А В тебе,Петро?"
-"Фiолетового,
Марiя Иванiвна!"
-"Молодець,чотири!
А в тебе,Вовочка?"
-"Чорного..."
-"Вовочка,два!Клас,
лягай!"

Анекдот



До хiмii у
слiдчих було
мало дiла,
Було воно до
Вовочки:
бо школа вся
сгорiла...