У лiсочку

Клавдия Дмитрив
У лісочку-холодочку там живуть звірята,
І великих , і маленьких їх живе багато.
У лісочку-холодочку звірята-малята,
Та ще  завжди вони роблять для усіх там свято.

У лісочку-холодочку ще й бувають дітки,
А де є старий пеньочок, там ростуть ягідки.
У лісочку-холодочку – галявинка й квіти.
Плели з квіточок віночки всі прекрасні діти.

У лісочку-холодочку ще й росте дубочок,
Біля нього вночі виріс боровик грибочок.
У лісочку-холодочку все дуже казково,
Всі кружляють у таночку, та не однаково.

У лісочок-холодочок ми прийдемо знову,
Заведемо з звірятами лісову розмову:
Поговорим про грибочок, ягоди й горішки,
Потанцюєм, покружляєм, поспіваєм трішки.

28.04.2020 р.