Я люблю... Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Лiдiя Скрипка

Я люблю…
Як дiвчисько-школярка, хвилююсь при згадцi про тебе,
Гарячково пiдшукую ще для замiни слова.
Iз душi пiдiймається досi незвiданий трепет,
I здається, що стрiлка завмерла для нас часова.

Я люблю…
Надi мною суцiльне безхмарне полотнище щастя,
Це тепло, безсумнiвно, спроможне зiгрiти обох.
У думках домальовую нам таємницю причастя
I по-справжньому вiрю, що нас обвiнчав щиро Бог.

Я люблю…
Дивна магiя доторком слiв пiдсвiдомо керує:
Пiдбирає мотив й налагоджує серця струну.
А твоя невгамовна душа на майбутнє мудрує -
Нам iз пiзньої осенi стежку веде у весну.

Я люблю…
Вiд солодкої щемної муки про нас лебедiю,
Вiдтепер не сама – позбулася навiк самоти.
Ти окрилив мене, я плекаю невтомно надiю
Поєднати i словом, i думкою нашi свiти.

Я люблю…
Переконана, що недомовкам не мiсце в мiжряддях,
А сердечне кохання таїти немає потреб.
Всi признання твої душу млосно i лагiдно гладять,
Вимережують спiльнi рядки – їх нiщо не зiтре.

Я люблю…
Це любовь по росинцi, як сонце промiння, вдихаю,
Щоб наповнити нею судини для серцебиття.
Я люблю, але бiльше за все… я – кохаю… кохаю…
Бо кохання дароване небом – на двух почуття.
--------------------------
Лидия Скрипка

Я люблю…
Вспоминая тебя, как у девочки-школьницы, лепет
Заставляет замену искать для конкретики фраз.
Из души поднимается мной неизведанный трепет,
И мне кажется, стрелка часов замирает для нас.

Я люблю…
Надо мной развернулось безмерным полотнищем счастье,
И способно тепло это, знаю, обоих согреть.
Дорисую я мысленно таинство – наше причастье,
И я верю: нас Бог обвенчал, чтоб нам вместе гореть.

Я люблю…
Эта магия слов изнутри и тайком управляет:
Подбирает мотив, в моём сердце затронув струну.
А душа твоя всё о грядущем упорно гадает -
Нас из осени поздней ведёт по тропинке в весну.

Я люблю...
Эта сладкая мука  - щемяще и дивно прекрасна,
Я теперь не одна, как лебёдушка с милым своим.
Ты меня окрылил, я лелею надежду всечасно,
Что мы словом и мыслью миры наши объединим.

Я люблю…
Недомолвкам, я верю, нет места меж искренних строчек,
И сердечные чувства таить – это выбор не тот.
Все признанья твои гладят душу, как шёлком сорочек,
Наши общие строчки сплетя – их ничто не сотрёт.

Я люблю…
Я любовью своею по капле теперь упиваюсь,
Чтоб наполнились ею все вены, стук сердца не стих.
Я люблю, или больше того… я с тобою сливаюсь…
Ведь любовь дарит небо и чувство – одно на двоих.

(28.04.2020)