Я люблю тебе

Клавдия Дмитрив
Я люблю тебе за те,
Що даруєш ти надію,
Ти, мов сонце золоте,
Я в думках тебе лелію.
Та чекаю тую мить,
Коли в серці твоїм тьохне,
Буду Господа молить -
Моя мрія не засохне.

Я люблю тебе, як сон,
Що людині наймиліший,
Стріли кине Купідон…
Може так буде простіше.
Зрозумієш ти сама,
Що для мене ти – Богиня,
Ти у серці лиш одна,
І для тебе пісня лине.

Я люблю тебе одну,
Бо ти серце полонила,
Завела тую струну
Ти, красуне моя мила.
В глибині твоїх очей
Я читаю таємницю
Двох запалених свічей,
Бачу в них душі криницю.

Я люблю тебе, пробач,
Що у цьому я зізнався.
Ти від щастя тільки плач.
Я у тебе закохався.
Ти пробач мене, молю,
Моя ніжна королево,
Цього більше не таю,
Моя мріє кришталева.

24.04.2020 р.