малышки

Маргарита Анина
...
  да
  я
. Не
  Знаю!

. передышек...

. а
  вы мне...

. "дам по голове..")))

.  Идите
   В
.  ПрАздной
.  СуетЕ!

.  И
.  РазвлекАйте
.  Тех
.  "Малышек"

.  Кто
.  Вам
.  Подходит...

.  "по цене")