Говори о святом иль грешном. Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Лiдiя Скрипка

Говори про святе чи грiшне,
Не тримай у собi думок.
Почуття сколихнули нiжне,
Возвеличили до зiрок.

Хай знаходять бажання нашi
Невичерпний жаги потiк.
Де є щирiсть – не буде фальшi
I признання втрачають лiк.

Говори про любов, благаю.
Як же довго мовчали ми!
А як любо звучить “кохаю”,
Млосно й солодко пiд грудьми.
-----------------------------
Лидия Скрипка

Говори о святом иль грешном
И себя раскрывай сейчас.
Чувства нас всколыхнули нежно
И до звёзд поднимают нас.

Пусть поток из желаний наших
Не иссякнет,как Днепр, велик.
Искренность не допустит фальши,
И признанья теряют лик.

Говори же о чувствах внятно,
Вновь в молчанье не уходи!
“Я люблю”, - это так приятно,
Томно-сладко звучит в груди. (23.04.2020)