Очi коханоi

Клавдия Дмитрив
Місячної ночі бачу твої очі,
Наче дві зірниці, світяться вони,
Неймовірні очі, милії дівочі,
Часто тії очі йдуть у мої сни.

ПРИСПІВ
Очі, коханої очі,
Мило любов’ю горять,
Сни з ними бачу пророчі,
Бачу в них світло багать.
Очі, коханої очі,
Дві намистини-вогні,
Чари це справжні дівочі,
Видно їх і вдалині.

Очі-намистини, озера любові,
Хочу в них купатись без упину я,
Й місячної ночі вони волошкові,
І краса чудова є у них свою.

ПРИСПІВ

Лиш вогнями щастя світяться ті очі,
То не загашу ніколи ті вогні,
Щоб вони горіли вдень і серед ночі,
Бо такії очі в світі лиш одні.

ПРИСПІВ

22.04.2020 р.