Весна квiтуэ

Клавдия Дмитрив
Весна квітує ніжним білим цвітом,
Весна квітує, зеленню буя,
Вона прибула з чародієм-вітром,
І вже зозуля сіла на гілля.

ПРИСПІВ

Веснонько, красуне, чародійко,
Ти жінок в обійми знов взяла,
Запашна квітучая гордійко,
Завжди ти прекрасною була.
Веснонько, квітучая царівно,
Ти від нас піти не поспішай,
Зеленню заквітчана чарівно,
Ніжним цвітом, весно, розквітай.


Весна квітує, пісня ніжна лине,
Все про кохання, світлі почуття.
Час непомітно так збігає-плине,
Йому немає зовсім вороття.

ПРИСПІВ

Весна квітує, наче в саді вишня,
До неї манить ніжність і краса,
Весна, як жінка, мила й дивовижна,
Її чарівність квітне й не згаса.

ПРИСПІВ

Весна квітує, всю красу збирає,
Дзвенить струмками в лісі і гаю,
Весна квітує, всюди так буяє,
А в ній побути, наче у раю.

ПРИСПІВ

21.04.2020 р.