***

Дина Маяцкая Ушкварок
Ми сьогодні, хлопчики й дівчатка,
Разом з мамою і разом з татком
Прийшли в церкву Богу помолитись
І Йому, Воскресшему, вклонитись!
Моє серденько також тріпоче,
Бо прославить Бога дуже хоче!