Я твои волосы... Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Лiдiя Скрипка

Твоє чорняве з легким iнеєм волосся
Перебираю, наче струни золотi.
Нам пощастило. Знов зустрiтися вдалося
На пiку нiжних невгамовних почуттiв.

Пульсує живо кров, вистукує у скронi,
Чарують душу ледь усмихненнi вуста.
Я щастливiша всiх закоханих сьогоднi,
I ця принадна радiсть, звiсно, неспроста.

Твiй млосний шепiт, нашi доторкi ласкавi,
Цiлункiв безкiнечних лагiдний потiк…
Короткi зустрiчi омрiянi, яскравi,
Неоцiненнi i тому для двох святi…

Сплiтає руки безгомiнне надвечiр’я,
Малюнок сонця зiгрiває нам серця.
Коханню запорука, зазвичай, - довiр’я,
Що помогає осягти сенс до кiнця…

Вокзал. Перон. Тебе в дорогу знову
Безжально потяг iз обiмнiв виривав.
Живу надiєю, твоєму вiрю слову
I, як в дитинствi, вiрю в казку i дива.
---------------------------
Лидия Скрипка

Я твои волосы, что каплю поседели,
Как струны дивные, перебирать хочу.
Нам повезло с тобой. Мы встретиться сумели
На пике нежных и неподчинённых чувств.

И кровь пульсирует в висках, так живо бьётся,
Чарует лёгкая улыбка на устах,
Я всех счастливей нынче, и душа смеётся,
И эта радость, знаю точно, неспроста.

Твой томный шёпот, наши нежные касанья
И поцелуев наших ласковый поток…
И эти яркие, желанные свиданья -
Они короткие, бесценные зато.

Сплетаем руки в этом тихом повечерье,
Рисунок солнца согревает нам сердца.
Любви порука – это, знаешь ли, доверье,
Чтоб смысл любви мы постигали до конца.

Вокзал. Перрон. И вот тебя в дорогу снова
Уносит поезд, нам объятья разорвав.
Живу надеждой, твоему я верю слову,
И вера в сказку для меня опять жива. (22.04.2020)