доковидное забытое

Анатолий Милютин 2
У Пети Порох
Долларов ворох,
Стране он ворог.

Рятуйте тату,
Рятуйте маты:
Скориш у НАТУ...

Дадуть нам визу,
И нову хату,
И даже гроши
Дадуть нам "боши".

Скорише тату
Тикаем в НАТУ
У нову хату.

   2016 г