Зи дагъдин лекь

Гулья Мисриханова
 Вун дагъдин лекь зун лацу лиф,
Экуь авур заз мич/и йиф.
 Цава лув гуз чирна на заз,
 Рик/е ашкъи гьевес аваз.

 Акъайна за дуьньядиз вил
 Акъатзавач анай зи кьил.
 Тахьурай чи гьалар зайиф,
Вун зи лекь хьуй, зунни ви лиф.

За гузва ваз цуьк алай хел.
Вегьез тахьуй на ам чилел.
Им гатфар я ша захъ илиф,
Твамир на зи чанда гьайиф.

Хуш ят/ани ваз  ачух цав,
Галат хьайла агат ву зав.
Фин булахрал ятар элциф,
Вун зи лекь хьуй зунни ви лиф.