Л. Кабанюк Азбука спортивная. Въезжает

Людмила Кабанюк
                Л.Кабанюк, А.Козырина

Ъ
Грузовик во двор въезжает.
Для ребят мячи сгружает.
У подъезда хохотушки
Распевали всем частушки,
Будто старый крокодил
Мяч огромный проглотил.
Его чайки рассмешили –
Мяч на волю отпустили.

Full of balls, truck moves in yard,
Its unloading soon will start.
Giggling girls near the house
Sang the songs, laughter aroused.
They sang joke about old gator
Who got ball and ate it later.
But the sea gulls made it laugh –
Ball jumped out to sky above.
_______________
truck – грузовик
move in – въезжать
unloading – разгрузка
soon – скоро
giggling – хихикающий
near – возле
laughter – смех
arouse – поднять
joke – шутка
gator – крокодил
later – позже
sea gull – чайка
jump out – выскочить
above – высоко