Л. Кабанюк Азбука спортивная. Эстафета

Людмила Кабанюк
                Л.Кабанюк, А.Козырина

Э
Эстафета
Семь цветных мячей в корзину
Опустила мама Зина.
Папа Рома помогал –
Зал флажками украшал.
Эстафетой первый класс
Мяч понёс – таков приказ.
Мы девчонок обыграли –
Получили две медали.

Relay race
Seven balls, as if in casket,
Mother Zina puts in basket.
Father Roma also helps,
He adorns the gym with flags.
The first-graders race with ball,
They run fast through all the hall.
And the team of boys is better
Then the girls’. Two golden medals!
_______________
casket – шкатулка
adorn – украшать
gym – спортзал
race – состязаться в скорости
hall – зал