На радость вечной жизни. Виктории

Павел Роживец
Христос Воскрєс в душі і серці
Воскрєс на лузі і в садках,
В воді джерєльній що в відерці
Хлюпочеться в живих думках.

Христос Воскрєс, Вєликдень сонцем
Заходить святом в кожний дім,
Для нього вимиті віконьця
І на столі і хліб, і сіль.

Хвала Тобі небесний Тато
За тє, що нам явив Христа,
Який простив гріхів багато
На радість вічного життя.