Христос Воскрес, Украiно!

Владимир Олийнык
Україною лунають дзвони,
Стрепенулись гори і долини,
Все живе всміхається сьогодні-
Солов’їний спів над людством лине.

Усміхається усе ласкаво,
Люд стрічає свято Великоднє,
Пробудися, рідная державо,
Бо воскрес Спаситель наш сьогодні.

Пасочка у кошику свіженька,
Візерунком писанка сіяє,
Загорілась свіченька біленька,
Свято хай ніколи не минає.

За твою любов спасибі, Христе,
Прикрашає стіл кругленька Пасха,
Занесло повітрям в хату чистим-
Всіх нас зігріває Божа ласка.

Із небес засяяла зоря,
Прийшла весна - пора чудес,
Посміхнись, країнонько моя,
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!