Вязень карантину

Марат Школьник
Я в'язень карантину-драми,
Жонглюю різними думками.
Від жонглювання краще зір.
Все буде добре, друже, вір!

По спогадам своїм мандрую,
В минулому переночую -
В будиночку батьків. На ганку
Виконую зарядку зранку.

Обличчя рідні, силуети,
Різні фантазії, сюжети...
З минулого в сучасне лину
В калейдоскопі карантину.

Мазки лягають на холстину -
Час написав, мов Босх, картину:
У масці всесвіту узбіччя -
Сучасність чи середньовіччя?

Випробування людству нині,
Планета вся на карантині...
Тримаймось! Треба зрозуміти:
Бог з нами! Всі ми - Божі діти!