нарыв

Маргарита Анина
"я лягу псом...
 у ног твоих.."

 Зависимость...
 Меня
 Пугает

 Любовь
 Достоинство
 Теряет...

 И
 ПревращАется
 В "нарыв"

 Всё
 Станет
 Больше...
 Раздражать

 Я
 Не
 ЛюбИтельница
 Власти

 Настанет
 День...
 Она
 Погаснет

 Тебе
 Останется
 Страдать...

.