Христос воскрес!

Василий Гришкин
Христос воскрес! Христос Воскрес!
Воистину Воскресе!
Кричали Ангелы с Небес
Хвалебные словесе!
Огонь ЛЮБВИ сошёл с Небес
На города и веси!
Христос воскрес! Христос воскрес!
Воистину Воскресе!